In Extremis Film guanya el Gaudí pels efectes especials d''Anacleto: Agente secreto'


  • Comparteix:

Sergi Subirà, a la dreta, a la gala del Premi Gaudí

Sergi Subirà, a la dreta, a la gala del Premi Gaudí

El santcugatenc Sergi Subirà, coordinador d'especialistes d'acció de l'empresa In Extremis Films, ha estat un dels guardonats aquest diumenge amb el Premi Gaudí als millors efectes especials pel film 'Anacleto: Agente secreto'. Subirà, que ha rebut el premi juntament amb Lluís Castells, també està nominat al Premi Goya en la mateixa categoria per aquesta pel·lícula protagonitzada per Imanol Arias i Quim Gutiérrez. El tècnic d'efectes especials, el santcugatenc Albert Martínez Adell, també ha participat en l'elaboració del llargmetratge.

És el tercer any consecutiu que l'empresa guanya el Premi Gaudí. El 2014 va fer-ho amb la pel·lícula d'Àlex i David Pastor 'Los últimos días' i el 2015 amb la cinta de terror 'Rec 4'. Sergi Subirà ha explicat a Cugat.cat que veu possible l'èxit de les pel·lícules d'acció al cinema català i que els premis que han guanyat són una prova que els encoratja a seguir treballant.

Sergi Subirà

Aquest premi podria significar la consolidació que es pot fer cine d'acció a Catalunya.


Sergi Subirà, que també és especialista de cinema, sabrà aquest dissabte si pot sumar un Goya a la llista dels seus premis, ja que els efectes especials d''Anacleto: Agente secreto' també tenen nominació.

Sergi Subirà

El que és més immediat és conèixer si amb 'Anacleto: Agente secreto' tenim la possibilitat de guanyar el Goya perquè ara mateix estem nominats. Ho sabrem el pròxim dissabte dia 6 i a veure si tenim la sort de guanyar-lo.


In Extremis Films, ubicada a Sabadell, va néixer amb la idea de crear un concepte que combinés els efectes especials i els especialistes de cine en la mateixa empresa. Treballen en cine, anuncis i sèries de televisió, entre elles 'El rey de la Habana' i 'Barcelona nit d'estiu'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.