El Cor de Cambra Arsinnova obre avui el 4t Cicle de Música Sacra Coral


  • Comparteix:

Alguns dels components d'Arsinnova / Foto: Web d'Arsinnova

Alguns dels components d'Arsinnova / Foto: Web d'Arsinnova

El 4t Cicle de Música Sacral Coral comença aquest divendres amb el primer dels cinc concerts programats fins al maig. A les nou de la nit el Cor de Cambra de Barcelona Arsinnova actuarà al Monestir sota la direcció de Pere Lluís Biosca en aquesta iniciativa de Camerata Sant Cugat. Els concerts seran benèfics a favor de Càritas Sant Cugat amb un preu d'entrada de 10 euros, que es poden comprar anticipadament a l'Oficina de Turisme o mitja hora abans de cada actuació.

El cor Arsinnova obrirà el cicle amb el concert 'The lamb'. El repertori proposa un recorregut per la música sacra europea a partir d'una tria d'alguns textos més poètics de les diferents litúrgies cristianes. Arsinnova és un cor de cambra format per joves que actualment pot presumir de ser un dels millors de Catalunya, segons els experts en la matèria.

La resta del cicle el conformen el Pax Cor de Cambra, el cor Vivaldi, Camerata Sant Cugat i el Cor de Cambra Anton Bruckner.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.