Una original posada en escena que no ha restat importància a la música i que, com afirma el director de l'OSSC, Josep Ferré, està enfocada a un públic que cada vegada demana més innovació en la música clàssica.
Josep Ferré
No hi ha estridències. És una cosa molt natural i elegant. Jo crec que avui en dia el públic demana noves maneres d'escoltar música simfònica i música clàssica.
L'Orfeó de Lleida i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat han unit forces per interpretar aquesta peça que Mozart va escriure un any després del seu casament amb Constanze en agraïment a l'església que havia acollit la cerimònia. Una història d'amor que, com explica el director de l'Orfeó Lleidetà, Pedro Pardo, ha acabat sent una 'història d'amor entre les dues formacions'.
Pedro Pardo
És una història d'amor que al final també serà una història d'amor entre l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i l'Orfeó lleidatà, perquè hem creat una història molt bonica que va començar ahir a Lleida i que avui esperem acabar a Sant Cugat.
El públic santcugatenc ha rebut amb entusiasme el casament musical després de l'èxit de l'actuació de dissabte a Lleida. Les dues formacions esperen repetir aquesta unió en un futur amb altres obres simfòniques.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.