El Festival de Poesia omple la ciutat de propostes aquest dissabte


  • Comparteix:

Detall del cartell del festival

Detall del cartell del festival

El 15è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat omple la ciutat d'activitats literàries aquest dissabte. Les propostes comencen a les dotze del migdia a la llibreria Pati de Llibres amb una lectura de contes de Roald Dahl a càrrec de Lola Casas. A la mateixa hora la poeta Marta Pessarrodona farà una tria dels seus poemes i els recitarà al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, a Valldoreix.

També al punt del migdia la Biblioteca de Volpelleres - Miquel Batllori acull un espectacle de 'clown' per a tots els públics, 'El joc del mots', a càrrec d'Elisenda Rué. A la mateixa hora i al mateix espai tindrà lloc una visita guiada a l'exposició 'Enquadrant paraules', del fotògraf Toni Moreno. De fet, una hora més tard es farà la lectura 'Tornar és lluny', lligada a la mostra fotogràfica.

Ja a la tarda, a dos quarts de vuit del vespre, La Galeria acull una lectura bilingüe de 'Dimecres de Cendra', de T. S. Eliot, a càrrec de l'escriptor Sam Abrams.

El Cafè Auditori tanca l'agenda de propostes a les onze de la nit amb l'espectacle musical 'Estellés: De mà en mà', amb Borja Penalba i Francesc Anyó, que tindrà com a línia argumental els versos de Vicent Andrés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.