Patrimoni Viu diu avui adéu amb la 'visita' de Francesc Macià


  • Comparteix:

Macià, a la nostra ciutat / Foto: Comissiodeladignitat.cat

Macià, a la nostra ciutat / Foto: Comissiodeladignitat.cat

Les jornades Patrimoni Viu 2015 s'acomiaden amb una recreació de l'arribada del president Francesc Macià a Sant Cugat per inaugurar els Col·legis nous, l'actual escola Joan Maragall. La cita serà a les dotze del migdia i el centre acollirà la resta d'activitats, com propostes fotogràfiques, jocs de taula, itineraris, una cercavila i un refrigeri amb concert, amb la República com a teló de fons.

A les deu del matí les activitats començaran amb una activitat a càrrec de CLICme Petites Experiències Fotogràfiques que proposa als participants ser models i fotògrafs de l'ambient de les escoles de l'època de la República. A la mateixa hora, Oriol Comas organitzarà jocs de taula del segle XX.

Un altra activitat s'encetarà a les deu del matí de la mà de l'historiador José Fernando Mota, que arrencarà un itinerari al Museu del Monestir per parlar del Sant Cugat de la República. A les onze sortirà una cercavila del Museu del Monestir a l'escola Joan Maragall, amb la companyia de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.

Una hora més tard tindrà lloc la 'visita' del president Macià per inaugurar els Col·legis nous i així recrear la seva arribada el 26 de juny del 1932. Mira-sol Teatre assumeix el muntatge amb la col·laboració de la Societat Coral La Lira i els Bastoners de Sant Cugat.

La jornada es clourà amb un refrigeri de germanor i el concert de les Corrandes són Corrandes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.