Tomeu Penya repassa la seva trajectòria musical avui a El Siglo


  • Comparteix:

Tomeu Penya, en una imatge d'arxiu / Foto: Tomeupenya.cat

Tomeu Penya, en una imatge d'arxiu / Foto: Tomeupenya.cat

El cantautor mallorquí Tomeu Penya repassa avui els èxits de la seva carrera a la sala El Siglo. El mallorquí pujarà a l'escenari per commemorar un dels seus discos, 'Una aclucada d'ull'. El concert començarà a les deu de la nit. L'entrada anticipada té un preu de 20 euros.

La gira celebra els 20 anys de la cançó 'Illes dins d'un riu', un dels temes més coneguts de l'autor mallorquí. De fet, el públic escollirà el repartiment de la nit ja que l'espectacle està pensat perquè avanci a partir de les peticions dels assistents. La música seguirà a dos quarts de dotze amb les versions musicals d'Undercovers al Cafè Belgrado.

Els amants del cinema podran gaudir de la sessió doble del Cinema a la Fresca al Mercantic on es projectarà l'oscaritzat film 'Mejor... imposible' protagonitzat per Jack Nicholson. La cinta es podrà veure a les deu i a les dotze de la nit. Els que tinguin gana podran escollir entre les propostes del Food Market.

L'art també serà protagonista de la vetllada amb la inauguració de l'exposició 'Are those ice creams or mountains?' a La Puntual. La mostra, comissariada per Caterina Almirall, està formada per pintures d'Aldo Urbano amb la col·laboració d'Ángel Ruiz i es podrà veure fins al 22 de novembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.