Mor l'artista santcugatenc Joan Marigot


  • Comparteix:

Marigot, durant una entrevista a Cugat.cat

Marigot, durant una entrevista a Cugat.cat

L'artista santcugatenc Joan Marigot ha mort aquest dilluns a l'edat de 73 anys. Marigot presidia l'associació d'artistes Firart i havia treballat en l'àmbit del disseny, les arts gràfiques i la il·lustració entre d'altres disciplines artístiques. El funeral tindrà lloc aquest dimecres al Tanatori de Sant Cugat a dos quarts de dotze del matí.



Joan Marigot va néixer al barri de Gràcia de Barcelona l'any 1942 però gran part de la seva trajectòria artística es va desenvolupar al seu estudi de la Floresta on 'es refugiava'. Marigot també, que va destacar per la seva implicació amb la ciutat, va ser president de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sant Cugat.

Joan Marigot va començar la seva carrera professional al departament de màrqueting i publicitat de l'editorial Seix Barral convertint-se en un dels pioners d'aquest àmbit. Ho ha explicat el crític d'arts escèniques, veí i amic de Marigot, Eduard Jener, que destaca la seva faceta d'il·lustrador.

Eduard Jener

Es va dedicar molt pel seu compte a la il·lustració de llibres. En té un munt, des de tragèdies gregues fins al Quixot. També es va dedicar a la publicitat. Tenim un gran, gran il·lustrador.


Marigot va ser un dels protagonistes de l'espai 'Pinzellades' de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.