Jornada de swing i trios a la plaça del jazz de Festa Major

A les sis, a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Threejay Trio és un dels grups que actuarà / Foto: Facebook de Threejay Trio

Threejay Trio és un dels grups que actuarà / Foto: Facebook de Threejay Trio

La formació Octavi Coronado Swingtet són els encarregats de donar el tret de sortida a la segona jornada de jazz. Threejay Trio i David Pastor Trio seran els protagonistes de la nit a la plaça del jazz, al Celler Modernista. Les activitats començaran a les sis de la tarda i s'allargaran fins a la una de la matinada i les organitza Jazzenviu.

Les activitats començaran a les sis de la tarda amb l'actuació de la formació Octavi Coronado Swingtet que faran ballar als santcugatencs a rime de jazz, manouche i swing. Els més atrevits podran aprendre a ballar swing amb dos ballarins que oferiran un taller de dansa als que s'animin.

El primer concert de la nit anirà a càrrec del jove trio barceloní Threejay Trio. Liderat pel pianista Joan Solana, amb Josep Colls al baix i Joan Carles Marí a la bateria, l'actuació començarà a dos quarts de deu del vespre.

A les onze serà el torn del David Pastor Trio, un dels caps de cartell que actuarà amb l'espectacle 'Nu Roots'.

El MUT de TorreBlanca tindrà una parada de menjar al Celler Modernista per a aquells que vulguin sopar mentre gaudeixen d'una nit de jazz.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.