El Celler Modernista dóna el tret de sortida a les nits de jazz de Festa Major

A dos quarts de deu, al Celler Modernista


  • Comparteix:

La plaça del jazz serà aquests dies el Celler Cooperatiu

La plaça del jazz serà aquests dies el Celler Cooperatiu

Dani Domínguez Trio i Berklee College of Music Valencia Group són els protagonistes d'aquesta primera nit a la Plaça del Jazz, al Celler Modernista. Les actuacions començaran a dos quarts de deu del vespre i les organitza Jazzenviu.

El membre de Jazzenviu Guillem Jubany ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que tots els concerts són de nivell i que les propostes són variades, des de músics locals fins a artistes de renom internacional. Jubany ha destacat que els cap de cartell són el David Pastor Trio, que actuarà dissabte a les onze de la nit, i Guillem Arnedo Band featuring Celeste Alías & Jordi Rosy, que actuaran diumenge també a les onze.

Guillem Jubany

Tots els concerts són de nivell. Hi ha de tot: des de propostes de músics d'aquí, algun internacional i propostes joves. Potser els caps de cartell són David Pastor Trio i Guillem Arnedo Band featuring Celeste Alías & Jordi Rosy.


El primer espectacle de la nit anirà a càrrec del Dani Domínguez Trio, que començarà a dos quarts de deu del vespre. Mitja hora més tard serà el torn del Berklee College of Music Valencia Group.

El MUT de TorreBlanca tindrà una parada de menjar al Celler Modernista per a aquells que vulguin sopar mentre gaudeixen d'una nit de jazz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.