Els cinemes de Sant Cugat estrenen quatre pel·lícules a la cartellera


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Pride', que s'estrena aquest dijous a Cinesa Sant Cugat

Cartell de la pel·lícula 'Pride', que s'estrena aquest dijous a Cinesa Sant Cugat

Les estrenes dels cinemes d'aquesta setmana s'avancen a aquest dijous pel pont a alguns punts de l'Estat espanyol. Les pel·lícules que entren a la cartellera dels cinemes santcugatencs són 'Obsesión' i el film d'animació 'Home', en català a Yelmo i en versió original subtitulada a Cinesa. També arriben 'El año más violento' a Yelmo i 'Pride', a Cinesa Sant Cugat V.O.

'Home'
Es tracta d'un film d'animació que explica la història d'un alienígena que s'escapa del seu planeta, va a parar a la Terra i fa equip amb una noia adolescent molt tossuda per salvar el món. És l'adaptació cinematogràfica del llibre 'The True Meaning of Smekday', d'Adam Rex.



'Pride'
Londres 1984, un grup de gais i lesbianes decideixen recaptar fons per a ajudar les famílies de miners que veuen en perill els seus llocs de treball per la liberalització del sector duta a terme per la Primera Ministra britànica Margaret Thatcher. Els miners es neguen a acceptar els diners i el grup d'homosexuals decideix anar al poble de Gal·les on viuen els miners per entregar els diners en mà. Aquest film del director Matthew Warchus, amb tocs de drama i humor, és la història de com dos col·lectius completament diferents s'uneixen per una causa comuna.



'Obsesión'
Rob Cohen dirigeix aquest thriller protagonitzat per Jennifer Lopez que interpreta una mare separada recentment i que comença un romanç amb un veí, un jove que, a més a més, és alumne seu. La situació acaba degenerant quan la protagonista descobreix que és un jove obsessiu i perillós, tant per ella com per al seu fill.



'El año más violento'
És un thriller ambientat a Nova York el 1981, que, segons les estadístiques, va ser l'any més violent mai registrat a aquesta ciutat. El film, dirigit per J.C. Chandor, relata la història d'un immigrant que, al costat de la seva família, intenta tirar endavant el negoci familiar mentre la violència i la corrupció amenaça de destruir tot el que han aconseguit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.