El Cor Infantil Sant Cugat participa a la Festa de la Música Coral de l'Orfeó Català


  • Comparteix:

Una imatge d'una actuació del Cor Infantil de Sant Cugat / Foto: Cor Infantil Sant Cugat

Una imatge d'una actuació del Cor Infantil de Sant Cugat / Foto: Cor Infantil Sant Cugat

El Cor Infantil de Sant Cugat participarà l'any vinent a la Festa de la Música Coral que organitza l'Orfeó Català. Es tracta d'una trobada que va fundar l'Orfeó el 1904 amb l'objectiu d'incentivar la nova creació coral catalana i que ha tornat a ser impulsada gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana d'Entitats Coral (FCEC) amb motiu del 1r Concurs Internacional de Composició Coral Festa de la Música Coral.

La Festa de la Música Coral, el 28 de febrer de 2016, vol ser un punt de trobada del món coral català i, a l'edició del 2016, hi participarà el Cor Infantil de Sant Cugat juntament amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, el Cor Jove de l'Orfeó Català, el Cor Madrigal i el Cor Plèiade de Granollers. L'actuació santcugatenca forma part de l'entrega de premis del 1r Concurs Internacional de Composició Coral Festa de la Música Coral, en què participaran compositors que presenten obres corals en diferents categories escollides: cor mixt, veus iguals, cor infantil i cor juvenil.

La mona de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.