L'actor Manel Barceló, que interpreta un dels papers patriarques de la família nombrosa, ha explicat a Cugat.cat que a l'hora de defensar el personatge se sent identificat amb la figura del seu pare.
Manel Barceló
Una situació com la que es planteja en aquesta obra és habitual a dinars de Nadal i d'aniversaris. Tothom ha passat per una experiència així.
L'espectacle és molt més que la història d'una família, perquè aconsegueix també dibuixar el país des del menjador d'una casa de Vilafranca del Penedès. L'aposta del muntatge, coproduït pels Teatres Amics i l'Ajuntament de Vilafranca, demostra també que la cultura teatral pot començar amb orgull fora de Barcelona. En aquest sentit, l'actriu Marta Angelat, l'altra patriarca de la família, ha deixat clar que aquesta fórmula de crear espectacles és habitual fora de l'Estat espanyol.
Marta Angelat
A Anglaterra o Nova York moltes funciones giren un parell de mesos abans d'entrar a la capital. Aquesta nova manera de produir és la que ha de seguir el país.
Després de molts riures i algunes llàgrimes d'emoció, els espectadors han ovacionat els actors i han sortit del teatre pensant allò que ja sabien, que cap família és perfecta i que sovint, la realitat i la ficció s'assemblen massa. El Teatre-Auditori ha acollit una segona funció aquest dissabte abans de seguir la seva gira per Viladecans i Manresa. Si res no canvia, a la tardor, el muntatge arribarà la capital.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.