Petits! Grans! Llibres! busca nova ubicació per encabir l'augment de públic


Temes relacionats

Petits i grans omplen el Claustre de contes al festival Petits! Grans! Llibres! (18/oct/14)

El festival Petits! Grans! Llibres! arrenca una de les seves edicions més 'especials' (18/oct/14)


  • Comparteix:

La 5a edició del festival Petits! Grans! Llibres! ha superat les expectatives de l'Institut de la Infància, ja que les diverses activitats han aplegat prop de 5.000 persones, segons l'organització. La bona resposta a la iniciativa obliga l'Institut de la Infància a estudiar noves ubicacions per instal·lar-hi les activitats, especialment les obertes a la ciutadania, tot i que l'organització vol seguir a Sant Cugat.

El festival Petit! Grans! Llibres! ha crescut en aquests cinc anys en públic, propostes i col·laboradors. La seva darrera edició ha aplegat prop de 5.000 persones que han participat als tallers per a professionals, a les visites per a escolars o a les activitats obertes a la ciutadania. Aquesta darrera proposta va arrencar divendres i ha omplert aquest cap de setmana el Claustre del Monestir fins al punt que ens alguns moments l'organització s'ha vist obligada a limitar l'aforament.

Per això la directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, ha avançat a Cugat.cat que estudiaran la possibilitat de reubicar el festival en un altre emplaçament de Sant Cugat per poder encabir-hi aquest creixement.

Verónica Bronstein

El festival ha crescut i ens haurem de plantejar com continuem i l'espai. És una etapa i haurem de pensar-ho.


Tot i així, Bronstein ha assegurat que el seu objectiu és créixer en qualitat més que en quantitat, una fita que segons la directora s'ha aconseguit en aquests cinc anys de la iniciativa i els 10 de l'Institut de la Infància.

Verónica Bronstein

No m'interessa créixer més en quantitat sinó en qualitat. Volem que el públic sigui de la línia educativa, ho volem cuidar.


L'Institut de la Infància també treballa per trobar un local i ha ampliat la seva activitat amb grups juvenils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.