El Cicle de Cinema d'Autor projecta avui la pel·lícula 'Viva la libertà'

L'actor Toni Servillo interpreta els dos bessons

Cultura

Publicat el 25/set/14 per Elisenda Colell

La pel·lícula italiana 'Viva la libertà' ('Viva la libertad') es projectarà aquest dijous a Cinesa en el Cicle de Cinema d'Autor. El film, dirigit per Roberto Andó i protagonitzat per Toni Servillo, ironitza sobre la política italiana i el carisma dels líders. El film es projecta a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.



El film de Roberto Andó explica la història de dos germans bessons, un és el líder del principal partit a l'oposició i l'altre un malalt bipolar acabat de sortir del psiquiàtric. El polític, després de dures crítiques, marxa a França fugint de les seves responsabilitats, fent que el seu germà l'hagi de substituir en el càrrec. La pel·lícula va ser nominada en 12 categories als premis David di Donatello el 2012, i va ser la guanyadora al millor guió i actor secundari.

El programador del cicle, Àngel Comas, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' com 'Viva la libertà' ironitza sobre l'art de la política.

Àngel Comas

Demostra que a través de dos germans bessons es pot substituir un polític i fer una política millor

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'Viva la libertà' es projectarà aquest dijous a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. El nou Cicle de Cinema d'Autor projectarà 12 pel·lícules més fins al 18 de desembre.