Els Premis Esport en Marxa reuniran 200 persones al CAR aquest divendres


  • Comparteix:

Els premis sortejaran una samarreta signada per Eric Abidal

Els premis sortejaran una samarreta signada per Eric Abidal

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) acollirà aquest divendres la concessió dels 19ns Premis Esport en Marxa de Cugat.cat amb la presència d'unes 200 persones de clubs i entitats. La vetllada començarà a les set del vespre i reconeix la tasca de clubs, directius, tècnics i esportistes durant l'última temporada. Veus de Gospel amenitzarà la trobada, durant la qual se sortejarà una samarreta signada per Eric Abidal i cinc forfets per anar a esquiar a la Molina.

Les nou categories dels Premis Esport en Marxa són: el millor esportista de l'any, el millor equip sènior, júnior, el millor entrenador/a, la direcció esportiva, promoció de la base, projecció social, exterior i tota una trajectòria.

El jurat encarregat de decidir els Premis Esport en Marxa 2015 ha estat format pel regidor d’Esports, Eloi Rovira; la presidenta de la Coordinadora d’Entitats Esportives, Mònica Mateu; el coordinador de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET), Xavi Requeno; el cap d’esports del 'Tot Sant Cugat' i 'Diari de Sant Cugat', Àlex López; el cap de Relacions Externes del CAR, Albert Mendoza; la cap d’Esports de Cugat.cat, Carme Reverte, i el cap de redacció d'Esports de Cugat.cat, Joan Garcia.

L'Ajuntament, el CAR, Sant Cugat Esports, l'estació de La Molina, el setmanari 'Diari de Sant Cugat' i Freixenet són col·laboradors de l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.