Pomar es mostra 'decebut' per la lentitud de la Generalitat en proposar accions contra el 'mosquit tigre'


  • Comparteix:

La conselleria de Medi Ambient no ha proposat encara cap mesura concreta

La conselleria de Medi Ambient no ha proposat encara cap mesura concreta

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, s'ha mostrat decebut per la reunió amb la conselleria de Medi Ambient sobre el mosquit tigre. Segons Pomar, des de la Generalitat no s'ha fet encara cap proposta concreta d'actuació per afrontar aquest problema , tal i com s'esperava des de Sant Cugat i des de les altres poblacions. No obstant això la Generalitat, diu, es reunirà la setmana que ve amb les dues comissions existents per fer front a aquest insecte, que amenaça amb expandir-se per tota Catalunya.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha quedat 'decebut' de la reunió convocada per la Generalitat amb els representants dels municipis afectats pel 'mosquit tigre'. En aquest sentit, Pomar diu que des de la conselleria de Medi Ambient no es va presentar cap proposta concreta d'actuació, tal i com esperava l'Ajuntament de Sant Cugat i la resta de municipis afectats. L'escoltem.

Eduard Pomar

Estem decebuts de la reunió perquè la Generalitat no va fer cap proposta concreta d'actuació per afrontar aquest problema, tal i com esperavem.


A la reunió es va concretar la composició de les dues comissions, una tècnica i una altra informativa, que s'ocuparan de buscar solucions al problema. Segons Pomar, cada ajuntament ja té els professionals escollits que formaran part del grup tècnic de treball. Està previst que la setmana vinent, la Generalitat es reuneixi amb aquestes comissions per tractar d'establir propostes d'actuació concretes.

Eduard Pomar

La Generalitat ha convocat a les dues comisions de treball per la setmana que ve. Esperem que es concretin propostes


Pomar també ha dit que de moment no s'ha establert com ni qui pressupostarà aquest pla d'actuacions, encara que s'espera que la Generalitat subvencioni una part del projecte. Les actuacions estaran coordinades des del govern català i, segons Pomar, hauran de començar en breu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.