El DSV Volei Sant Cugat fa història i ja és a setzens de final de la Challenge Cup

Les santcugatenques superen (3-1) el Ginebra i s'enfrontaran amb el Chieri italià a mitjans de novembre


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat fa història i supera la primera ronda de la Challenge Cup, tercera competició continental, després de guanyar (3-1) el Ginebra en el partit de tornada dels 32ns de final disputat aquest dimecres al pavelló de Valldoreix. Les santcugatenques han perdut el primer set per (18-25), però després han guanyat consecutivament per (25-11) / (25-15) / (25-21). Les de Leo Passerine han signat un partit brillant i ja pensen en els setzens de final davant el Chieri 76 italià, vigent campió de la competició, a mitjans de novembre.

16 d'octubre de 2024, data històrica per al DSV Volei Sant Cugat. Una nit que serà recordada pel primer partit europeu disputat a Valldoreix i triomf que permet a les santcugatenques accedir als setzens de final. Darrer punt del matx i celebració de totes les jugadores, en rotllana i gaudint del moment. El cos tècnic també s'ha sumat a la festa i el públic també ha reconegut aquesta fita.

Un partit que s'ha iniciat amb mal peu i és que les de Leo Passerine, molt nervioses, han cedit el primer període per 18 a 25 amb moltes errades. El mateix tècnic ha reconegut que els havien sorprès a l'inici. El segon set s'ha vist el Volei Sant Cugat amb alegria atacant i amb un període guanyat per 25 a 11. El tercer set ha estat un calc del segon amb un conjunt santcugatenc dominador a la xarxa i triomf per 25 a 11.

L'equip ja prepara les maletes cap a Torí per enfrontar-se al totpoderós Chieri.


Leo Passerine

La veritat és que ens han sorprès. Han començat molt fortes, han jugat diferent al què van fer allà i hem hagut de canviar el bloqueig. Nosaltres no hem començat bé, sobretot en el servei. Per sort, les jugadores mantingut el cap fred, sabien que havíem de millorar i ho hem fet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.