El DSV Volei Sant Cugat debuta a Europa amb triomf contundent a la pista del Ginebra

Les santcugatenques s'imposen (0-3) en el partit d'anada de la Challenge Cup i ara toca tancar l'accés a la tornada a Valldoreix

Foto del DSV Voleibol després de la victoria a Ginebra / Foto: Cugat Mèdia

Voleibol

Publicat el 9/octubre per Joan Garcia

El DSV Volei Sant Cugat s'ha imposat (0-3) en el partit d'anada dels 32ns de final de la Challenge Cup, tercera competició continental, després de superar a domicili el Ginebra suís. Les santcugatenques han debutat a Europa amb un triomf de prestigi i ara toca segellar l'accés als setzens de final dimecres de la setmana que ve, 16 d'octubre, a les 20 h al pavelló de Valldoreix. L'equip s'ha imposat clarament en els tres períodes (17-25) (13-25) (20-25) amb un joc brillant i un festival ofensiu. Cugat Mèdia ha acompanyat l'expedició santcugatenca fins a Suïssa i us oferirà un reportatge especial d'aquest primer viatge europeu del club vermell-i-negre després de 35 anys d'existència

Debut somiat en una nit històrica a Suïssa per al DSV Volei Sant Cugat que s'ha estrenat a Europa amb bon peu, bon joc, bona imatge i sobretot amb una superioritat fora de qualsevol dubte. I és que l'equip ha sortit a gaudir, sense nervis i davant un rival fet a cop de talonari que ha vist des del primer punt que el Sant Cugat venia a fer història.

Els inicis del primer set han estat marcats per l'intercanvi de cops, però quan el joc coral comença no té aturador. Una gegantina Aina Berbel, que està completant un inici de temporada brillant, juntament amb el treball defensiu de Gomila i la fase ofensiva de la resta de jugadores han sumat un 17 a 25 en el primer període.

El segon set encara ha estat més de domini santcugatenc i el 8 a 14 feia preveure un altre període de color vermell-i-negre. El 13 a 25 final demostra que sobre la pista suïssa només manava un equip. El tercer i últim període ha estat més igualat. La relaxació santcugatenca, tot i l'11 a 18, ha fet que s'arrribés fins al 17 a 18, però la remuntada helvètica no ha arribat. 20 a 25 i 0 a 3 per a les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat.

El tècnic, Leo Passerine, lloa la feina de l'equip, però encara queda el partit de tornada per accedir als setzens de final. El rival de les santcugatenques, en cas de superar el Ginebra, seria el conjunt italià del Chieri de Torí, vigent campió de la Challenge Cup en una eliminatòria que es disputaria a doble partit a mitjans de novembre.




DECLARACIONS

Leo Passerine

Cal rematar la feina a Valldoreix. Hem de seguir pel mateix camí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio