El DSV Volei Sant Cugat aixeca el primer títol de la temporada: la Superlliga Catalana

Les santcugatenques s'han imposat en els dos partits disputats contra el Barça amb idèntic marcador (3-0)


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat guanya la Superlliga Catalana, primer títol de la temporada, després de superar el Barça (3-0) en el partit de tornada disputat aquest dissabte a Valldoreix. Les de Leo Passerine han repetit el marcador del matx de l'anada i han demostrat la superioritat sobre la pista. Les santcugatenques es preparen per a l'inici de la Lliga Iberdrola, que serà dissabte vinent a Valldoreix amb la visita del Tenerife, un dels equips que lluitaran per guanyar la competició. A més, el DSV Volei Sant Cugat iniciarà una temporada històrica amb la participació a la CEV Cup davant el Ginebra, el 9 i 16 d'octubre.


Superioritat santcugatenca

El DSV Volei Sant Cugat ha aixecat el primer títol de la temporada amb molta autoritat i superioritat. El primer set ha estat molt igualat i on tots dos conjunts han estat molt encertats des de la xarxa. El tram final del període s'ha resolt a favor de les santcugatenques amb el 25 a 21 final. El segon set ha seguit amb la mateixa tònica i on tots dos conjunts han suat cada punt amb molta intensitat. El 27 a 25 a favor de les locals ha estat ple d'emoció i tensió fins el darrer punt.

Les de Leo Passerine han jugat un tercer set excels amb un molt bon joc amb el diferencial 25 a 12 final. Títol i triomf per a les vermell-i-negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.