El Sant Cugat Titans de volei tindrà prop d'una vintena d'equips la temporada que ve

El club santcugatenc ha presentat els diferents conjunts amb línies federades i escolars


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del Titans Volei / Foto: Ajuntament

Imatge de la presentació del Titans Volei / Foto: Ajuntament

El Club Esportiu Sant Cugat Titans de volei ha donat el tret de sortida a la temporada 2024-2025 amb la creació íntegra de tota la secció masculina i femenina des de l'escoleta fins al primer equip. De fet, Sant Cugat tornarà a disposar d'un sènior masculí després d'una vintena d'anys d'absència. Aquesta entitat té menys de nou mesos de creació i ha passat dels 8 conjunts als gairebé 20 per al proper curs. El club va néixer, segons el director tècnic, Borja Llorens, 'per donar necessitat a tots aquells nens que no podien gaudir del volei a la ciutat i ho hem aconseguit. L'alcalde, Josep Maria Vallès, la regidora d'Esports, Núria Escamilla, i el regidor d'Energia, Innovació, Empresa i Intercionalització, Albert Salarich, han assistit a l'acte aquest dissabte al matí a l'escola Thau.

Problemes d'instal·lacions


L'entitat, nascuda el 18 de setembre, ha competit amb vuit conjunts, sis federats i dos escolars, juntament amb l'equip màsters, de pares i mares. L'escoleta, de 7 a 12 anys, també ha tingut el seu espai. El salt més gran es produirà la temporada que ve amb un total de gairebé 20 equips amb més de 200 jugadors i jugadores.

El masculí, cobert


El club completa tota la secció masculina des d'aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.