El DSV Volei Sant Cugat perd el primer matx dels quarts de final pel títol a Sevilla

Les santcugatenques cauen derrotades (3-2) i hauran de guanyar els dos partits a Sant Cugat per accedir a semifinals

Imatge del matx entre Cajasol i DSV Volei Sant Cugat / Foto: Cavesquimo

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha caigut (3-2) en el primer partit dels quarts de final pel títol de lliga a la pista del Cajasol. Les sevillanes posen l'1 a 0 a l'eliminatòria en un partit on les santcugatenques dominaven per 1 a 2 i han vist com les locals li han remuntat el matx. Les de Rafa Ruiz hauran de guanyar el segon partit dissabte que ve (19.15 h) i forçar el tercer, també a Valldoreix diumenge (18 h), per accedir a les semifinals i bitllet per competició europea. Les vermells-i-negres han competit molt bé, tot i la baixa fonamental de la capitana, Camila Maldonado, qui treballa per la Federació Catalana de Voleibol i que no ha rebut el permís corresponent de l'ens federatiu per a la disputa del matx.

Remuntada visitant a les acaballes

El primer set ha caigut del bàndol local (25-23), però qui sempre ha anat per davant en el marcador ha estat el conjunt santcugatenc fins que en el tram final les sevillanes han aconseguit sumar el primer set. El segon període ha estat dominat àmpliament per les de Rafa Ruiz i han sumat l'empat en el sets a través d'un ampli marcador (19-25). El tercer set ha seguit el mateix patró i les vermells-i-negres se l'han endut (17-25). Quan semblava que el quart set seria el definitiu, les santcugatenques han competit, però algunes errades a la xarxa les han fet perdre el període (25-22.

En el tie break, les locals han iniciat amb bon peu el període i això les ha permès endur-se el set i el primer punt de l'eliminatòria.