Caixa o faixa per al DSV Club Voleibol Sant Cugat aquest diumenge a Lugo

Les santcugatenques han de guanyar aquest diumenge a les 10 h per disputar la Copa de la Reina


  • Comparteix:

El DSV- Volei Sant Cugat juga aquest diumenge a Lugo / Foto: Mireia Norberto

El DSV- Volei Sant Cugat juga aquest diumenge a Lugo / Foto: Mireia Norberto

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat es juga el bitllet per a la Copa de la Reina aquest diumenge a les 10 h a la pista de l'Emevé de Lugo. A les santcugatenques només els hi val la victòria per assegurar-se la seva tercera participació consecutiva a la competició del ko. Les de Rafa Ruiz visiten l'avantpenúltim classificat que lluita per allunyar-se de la zona de descens. La Copa de la Reina es disputa del 26 al 28 de gener de l'any que ve a la ciutat de Dos Hermanas, a Sevilla, sota l'organització de l'amfitrió, el Cajasol.


Tres places en joc

Avarca de Menorca, primer, i Hidramar Gran Canària, segon, ja s'han classificat directament per a les semifinals de la competició. La tercera plaça és per a l'amfitrió, Cajasol. Les altres tres places fins a completar els sis equips participants i el seu ordre depenen del marcador del DSV Club Voleibol Sant Cugat aquest diumenge a Lugo. Un partit que s'havia de jugar aquest dissabte a la tarda amb jornada unificada, però la cancelació del vol de l'equip santcugatenc a Lugo ha evitat que el matx es disputés dissabte.

Només val guanya

Haro, amb 20 punts, seria l'equip que més números té per la quarta plaça de Copa. Kiele i Tenerife amb 19 estan a l'espera de saber si entren a la Copa. El DSV Club Voleibol Sant Cugat suma 17 punts i amb un triomf per 3 a 0 o 3 a 1 el faria finalitzar tercer classificat de la lliga. Si guanya per 3 a 2 hi hauria un triple empat entre Tenerife, Kiele i Sant Cugat. En aquest cas, Sant Cugat estaria per davant de Tenerife i Kiele, per major nombre de victòries aconseguides, i ocuparia la quarta plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.