La jugadora de voleibol Ariadna Priante fitxa pel Wiesbaden alemany

La santcugatenca jugarà a la Bundeslliga, una de les competicions més potents d'Europa


  • Comparteix:

Ariadna Priante amb un dels títols que ha guanyat a l'IBSA canari / Foto: Cedida

Ariadna Priante amb un dels títols que ha guanyat a l'IBSA canari / Foto: Cedida

La jugadora santcugatenca de voleibol Ariadna Priante fitxa pel Wiesbaden alemany i viurà la seva primera experiència internacional. Priante marxa de l'IBSA canari on ha jugat les dues últimes temporades on ha guanyat una Lliga Iberdrola, una Copa de la Princesa i un Campionat d'Espanya juvenil. Priante juga de col·locadora i és internacional amb la selecció espanyola.

Salt internacional d'Ariadna Priante a la seva carrera esportiva. La santcugatenca debutarà a la Bundeslliga amb un equip que ha finalitzat en setena posició aquesta temporada i que ha caigut eliminat als vuitens de final de la Copa. Un conjunt potent amb jugadores internacionals i que aspira a fer un salt més a nivell competitiu.

Priante espera aprofitar aquesta experiència. "Tenia moltes ganes de jugar a l'estranger i conèixer una altra lliga" ha ressaltat la santcugatenca.

La jugadora del Wiesbaden es va iniciar a l'escola Ferran i Clua de Valldoreix, després va passar pel DSV- Club Voleibol Sant Cugat, la residència Blume, el CAEP de Sòria i a l'IBSA canari.






Ariadna Priante

Estic molt contenta i tenia moltes ganes de jugar a una lliga fora d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.