El DSV- Club Volei Sant Cugat cau eliminat als quarts de final davant l'Avarca Menorca

Les santcugatenques perden (1- 3) davant les menorquines i tanquen una temporada brillant


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (1-3) davant l'Avarca Menorca i cau eliminat als quarts de final pel títol de lliga. Les santcugatenques s'han vist superades per un excels conjunt menorquí que accedeix a les semifinals. Les de Rafa Ruiz tanquen una temporada històrica amb la participació en la Copa de la Reina i la disputa, per segon any consecutiu, dels quarts de final pel títol de lliga. Cugat Mèdia ha retransmès en directe aquest partit.

Punt final a una temporada històrica del DSV- Club Voleibol Sant Cugat amb un matx molt competit davant l'Avarca Menorca. Les menorquines han superat les santcugatenques i s'han imposat en els dos partits de l'eliminatòria.

El primer set només ha tingut un color, el rosa de les balears. El trident menorquí capitanejat per Maira, Wanda Banguero i Camila Hiruela ha fet una exhibició ofensiva deixant un preocupant 13 a 25.

El segon període ha estat molt igualat i s'ha decidit en els punts finals amb errades santcugatenques a la vessant ofensiva. 23 a 25 per a les menorquines.

La reacció santcugatenca ha arribat al tercer set amb un equip gegantí local a la xarxa i amb una estel·lar Zoe Mavromatis. Tot i el bon joc del Volei Sant Cugat, triomf ajustat 27 a 25.

El quart set ha tingut un guió idèntic al tercer amb molta lluita ferotge a la xarxa i on cada pilota era un petit triomf. Finalment, 22 a 25 per a l'Avarca Menorca que s'ha endut el set, el partit i l'eliminatòria.

Les santcugatenques han rebut l'ovació del públic assistent reconeixent la gran temporada feta en aquest curs. El partit s'ha pogut veure en directe per Cugat Mèdia i el pots recuperar íntegrament AQUÍ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.