El DSV-Volei Sant Cugat cerca el primer punt de l'eliminatòria a Menorca

El primer partit dels quarts de final es juga aquest dissabte a les 19h a pista balear


Temes relacionats

Bep Llorens (Volei Menorca): 'El factor pista li dona un punt més a Sant Cugat al play-off' (23/mar/22)


  • Comparteix:

Imatge del partit de la primera volta entre el DSV-Volei Sant Cugat i Menorca / Foto: Mireia Norberto

Imatge del partit de la primera volta entre el DSV-Volei Sant Cugat i Menorca / Foto: Mireia Norberto

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat afronta el primer partit dels quarts de final pel títol de lliga a la pista de l'Avarca Menorca aquest dissabte a les 19h. L'eliminatòria és al millor de tres partits amb el segon matx, i el tercer si s'escau, a Valldoreix. A la lliga regular, les santcugatenques han finalitzat quartes amb un punt més que les menorquines, cinquenes. Els dos últims precedents entre els dos equips són un triomf per a les santcugatenques i un altre per al conjunt balear a la Lliga Iberdrola. El tècnic del conjunt santcugatenc, Rafa Ruiz, augura 'un partit molt complicat', però 'viatgem amb l'objectiu de posar el 0 a 1 a l'eliminatòria'. L'entrenador del Menorca, Bep Llorens, considera que 'el fet que el Sant Cugat tingui el factor pista és un petit avantatge per a elles'.

Servit el primer partit de quarts de final entre l'Avarca Menorca i el DSV-Club Voleibol Sant Cugat. Igualtat és la paraula més adient per aquest matx en una lliga regular on tots dos conjunts presenten números molt semblants.

El Volei Sant Cugat torna a jugar per segon any consecutiu els play-off i amb el mateix rival que la temporada passada. Menorquines i santcugatenques cerquen el primer punt de l'eliminatòria.

El tècnic de l'Avarca Menorca, Bep Llorens, preveu "un partit molt igualat" i destaca que "el factor pista a favor de Sant Cugat és un petit avantatge"

Per la seva banda, l'entrenador, Rafa Ruiz, destaca que "el Menorca és un rival molt complicat i ha fet una gran segona volta".







Rafa Ruiz

El Menorca és el millor equip de la segona volta. Anem amb moltes ganes de guanyar a la seva pista.

Bep Llorens

Serà un partit molt igualat i el factor pista ajuda molt a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.