El DSV- Club Voleibol Sant Cugat viu amb passió el debut històric a la Copa de la Reina

El fundador del club, la presidenta i el cos tècnic expliquen les sensacions prèvies a la competició del ko


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat afronta una participació històrica a la Copa de la Reina aquest divendres als quarts de final de la Copa de la Reina davant l'Haris a les 17 h i que podreu seguir per Cugat Mèdia aquí. El fundador i expresident de l'entitat, Carles Castro, l'actual presidenta, Maria Manen, i el tècnic, Rafa Ruiz, viuen amb molta il·lusió aquesta històrica participació. Tots tres coincideixen en definir el debut com 'una festa del volei' per a un club modest i unes jugadores amateurs que s'enfronten a plantilles professionals.

Carles Castro, expresident i fundador del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, mai hagués imaginat viure una sensació prèvia de jugar la Copa de la Reina. Un club fundat el 1988 i que sempre ha tingut el planter com a pedra angular del projecte i aquest ADN sempre ha perdurat.

Castro és una de les figures destacades a la història de l'entitat i el volei a Sant Cugat no s'entendria sense ell. Qui ara mateix ostenta la presidència és Maria Manen. La màxima mandatària de l'entitat viu una etapa dolça amb un equip que està fent història.

Un cos tècnic debutant

A la part tècnica trobem un tècnic format al club des de la categoria infantil i que ha anat pujant fins arribar al primer equip, Rafa Ruiz. Ruiz ha consolidat l'equip a Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, amb un bloc compacte i un cos tècnic que té plena confiança amb la seva feina. Il·lusió i motivació són les armes que té el conjunt santcugatenc per superar l'Haris.

Una Copa de la Reina que omple d'orgull una entitat on el planter funciona a ple rendiment i d'on es nodreix el primer equip.









Maria Manen

El treball d'aquestes jugadores és un orgull. Hem de gaudir de l'experiència.

Carles Castro

És un somni fet realitat i d'un equip molt potent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.