El DSV- Volei Sant Cugat tanca un històric 2021 amb victòria davant el Leganés

Les santcugatenques han exhibit potencial ofensiu en superar per 3 a 0 les madrilenyes


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha superat (3-0) el Leganés a la jornada 12 de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han assolit un triomf còmode davant un cuer de la categoria que s'ha vist superat pel bon joc de les de Rafa Ruiz. El Volei Sant Cugat tanca un any històric amb la classificació per a la Copa de la Reina.

Les santcugatenques han guanyat per la via ràpida i amb un joc vistós a la xarxa. El DSV- Volei Sant Cugat no s'ha deixat sorprendre i des del primer punt ja ha deixat clares les seves intencions. Efectivitat a la xarxa amb bones rematades i una defensa intensa amb un bon bloqueig i recepció.

El primer i set segon set han caigut del bàndol local per un doble 25 a 14, prova evident de la diferència entre un i altre conjunt. El tercer set encara s'ha fet més gran aquesta escletxa. El 25 a 13 també ha servit per veure la gran qualitat de totes les jugadores sobre la pista,

Les santcugatenques,quartes, tornaran a la competició el primer cap de setmana de gener quan jugaran a la pista del Barça, rival de la part baixa de la classificació.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.