Fita històrica, el DSV- Volei Sant Cugat jugarà per primera vegada la Copa de la Reina

Les santcugatenques s'asseguren la plaça després de superar l'Emevé


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat s'ha classificat per primera vegada per a la Copa de la Reina després de superar (3-1) l'Emevé a la jornada 9 de la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz disputaran la competició del ko de l'11 al 13 de febrer a Lugo. Les santcugatenques estan completant el millor inici de temporada de la seva història. Les vermell-i-negres visiten la pista de l'Haro Rioja, equip de la part alta de la taula, a la propera jornada.

El matx ha començat amb més igualtat del que es podia preveure tenint en compte la taula classificatòria. Ara bé, les santcugatenques han fet valer el seu potencial ofensiu i s'han endut el primer parcial per 25 a 20.

Tot i el bon inici de les vermell-i-negres, l'Arenal Emevé ha aprofitat les desconexions de les locals per agafar embranzida i situar l'empat en el lluminós (1-1). El conjunt gallec s'ha acabat enduent el parcial per un ajustat 24 a 26, que posava l'ai al cor a les noies que dirigeix Rafa Ruiz.

En el tercer període, el Sant Cugat ha recuperat les bones sensacions ofesnives, fet que han aprofitat per tonar-se a avançar en el marcador. Als instants finals, les gallegues han fet un esforç per remuntar, però les santcugatenques han mantingut la calma i s'han apuntat el tercer parcial per 25 a 19.

El quart i definitiu set ha servit per comprovar la capacitat de remuntada de les santcugatenques, que s'han tornat a imposar gràcies a la defensa col·lectiva i la bona presa de decisions en la parcela ofensiva. Parcial definitiu per 25 a 19.

El tècnic, Rafa Ruiz, ha ressaltat la feina de totes les jugadores i ha assenyalat el tercer set com la clau per guanyar el matx.














Rafa Ruiz

L'equip ha competit molt bé i seguim en bona dinàmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.