El DSV Voleibol Sant Cugat presenta oficialment els 29 equips del club esportiu

L'acte ha comptat amb l'assistència de més de 300 jugadores i tot l'equip tècnic


  • Comparteix:

Tots els equips del Club de Volei Sant Cugat a la presentació / Foto: Localpres

Tots els equips del Club de Volei Sant Cugat a la presentació / Foto: Localpres

Les 367 jugadores dels 29 equips del DSV Club Voleibol Sant Cugat han assistit, aquest divendres, a la presentació oficial dels equips per a la temporada 2021-2022. Les jugadores han inundat el camp, col·locades en files per equips, i les seves famílies han omplert les grades per animar-les en aquest inici de temporada que s'espera que sigui 'com a mínim tan bona com l'anterior', segons ha dit la seva presidenta, Maria Manén.

Manén ha celebrat la tornada "de mica en mica a la normalitat" i ha recordat que després de la "brillant temporada passada", esportivament parlant, "el llistó està molt alt".

Després de la presentació dels equips, la presidenta ha agraït, amb un una placa commemorativa, la labor de l'anterior presidenta, Núria Terribas, i de la membre de la junta durant 16 anys, Carmen Ponte.

A l'acte també hi han assistit l'alcaldessa, Mireia Ingla, el regidor d'Esports, Francesc Carol, i la regidora de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny.




Maria Manén

Només a presentació d'equips ja es veu que tornem de mica en mica a la normalitat, i ens fa molta il·lusió. Hem posat el llistó molt alt a la temporada passada, esportivament parlant, però jo espero poder seguir en la mateixa línia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.