El DSV- Club Voleibol Sant Cugat B, nou equip de Superlliga 2

Les santcugatenques ascendeixen a la segona categoria del volei estatal després de quedar campiones de la fase d'ascens


  • Comparteix:

Imatge de les campiones / Foto: Voleibol Sant Cugat

Imatge de les campiones / Foto: Voleibol Sant Cugat

El segon equip del DSV- Club Voleibol Sant Cugat guanya la fase d'ascens i és nou equip de Superlliga 2. Les santcugatenques pugen a la segona categoria del volei estatal per primera vegada a la seva història. El conjunt, entrenat per Lucho Martín, ha guanyat tots els partits de la fase d'ascens i assoleix un èxit històric sense precedents per a l'esport santcugatenc. Les santcugatenques han superat (3-0) a la final el Badajoz i tanquen una temporada històrica. La jugadora santcugatenca Magalí Montoro ha estat designada millor jugadora del torneig.

L'entitat santcugatenca i l'IBSA canari són els dos únics clubs de l'Estat espanyol que tenen el primer equip a Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, i el filial a Superlliga 2. Les santcugatenques entren en aquest selecte club després de l'ascens del filial. L'equip de Lucho Martín es va classificar per a la fase d'ascens després de quedar segon a la lliga regular.

La fase d'ascens ha estat brillant per a les santcugatenques amb quatre triomfs davant Oviedo i Nevadis a la fase prèvia i victòries contra CN Sabadell, a semifinals, i Badajoz, a la final.

La capitana de l'equip, Magalí Montoro, posa en valor el treball fet per l'equip i l'èxit assolit.




Magalí Montoro

Molt contentes i satisfetes pel triomf assolit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.