Rafa Ruiz seguirà una temporada més com a tècnic del DSV- Club Voleibol Sant Cugat

El tècnic complirà la vuitena temporada al capdavant del primer equip

Rafa Ruiz seguirà a la banqueta del DSV- Club Voleibol Sant Cugat / Font: Cugat Mèdia

Voleibol

Publicat el 31/mai/20 per Joan Garcia

El tècnic del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, complirà la vuitena temporada al capdavant del primer equip del club santcugatenc. L'equip torna a Superlliga 2 després de quatre temporades consecutives a Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal. Ruiz suma 13 anys a l'entitat vermell-i-negra i l'objectiu és retornar a la Lliga Iberdrola. El club està a l'espera de saber si prospera el recurs presentat al Consell Superior d'Esports contra la decisió que a la lliga hi hagi descensos i ascensos i canviant el criteri per la categoria masculina on no hi haurà descensos.

Rafa Ruiz continua la seva vinculació amb el club santcugatenc i té l'honor de ser l'únic tècnic en guanyar un triplet amb l'equip juvenil a la temporada 2011-2012 on va assolir la Superlliga Júnior, el Campionat de Catalunya i d'Espanya.

Ruiz té un nou repte de cara a la temporada que ve i és el retorn del club santcugatenc a la Lliga Iberdrola. El tècnic ha aconseguit un ascens a Lliga Iberdrola a la temporada 2015-2016 i va patir un descens a la 2013-2014.




DECLARACIONS

Rafa Ruiz

No és el moment de marxar del club després del que ha passat amb la federació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio