Més de 300 jugadores omplen el pavelló de Valldoreix en la presentació del Volei Sant Cugat

El club també ha inaugurat una exposició per tancar els actes de celebració dels 30 anys del club


  • Comparteix:

El DSV-CV Volei Sant Cugat ha fet del pavelló de Valldoreix una festa aquest divendres amb la presentació dels seus 24 equips i més de 300 jugadores. El club ha fet coincidir la cita amb la celebració de l'últim acte en motiu del 30è aniversari de l'entitat, que ha consistit en la inauguració d'una exposició al vestíbul del pavelló que fa un repàs de les tres dècades de voleibol a Sant Cugat. Durant la presentació, que ha comptat amb la presència de tots els presidents que ha tingut el club i de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, s'ha fet una desfilada de les samarretes històriques de l'entitat. La celebració ha posat el punt i final amb una fotografia conjunta de totes les jugadores amb el cos tècnic.

La presidenta de l'entitat, Núria Terribas, s'ha encarregat de donar el tret de sortida a la presentació amb un discurs davant el centenar d'assistents que han ocupat les graderies del pavelló. Terribas ha destacat en paraules a Cugat.cat que el club 'es troba en un dels moments més dolços de la seva història' i que 's'ha consolidat com a club de referència'.

A la cita també hi ha acudit el regidor d'Esports, Eloi Rovira, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que ha posat èmfasi en la importància de l'esport femení i en defensar que els clubs tinguin equips formats per noies.

Una vegada a finalitzat l'acte, els assistents han pogut gaudir d'un pica-pica.







Núria Terribas

Estem en un dels moments més dolços de la història del club. Ens hem consolidat com a club de referència. Això és molt positiu per la ciutat, i volem seguir en aquesta línia.

Carmela Fortuny

L'esport significa desenvolupament personal, força i valors. Sóc una gran defensora que els equips tinguin presència femenina. Al voleibol, la presència és claríssima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.