El Voleibol Sant Cugat té una segona volta molt il·lusionant per endavant


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat vol que el proper any sigui la seva confirmació a la categoria de Superlliga. Les de Rafa Ruiz ja han millorat els registres de la primera volta de l'any passat i, amb un equip molt jove, s'han quedat a les portes de la Copa de la Reina.

El conjunt vermell-i-negre va quedar fora de la Copa de la Reina per un sol punt, finalitzant setenes a la primera volta del campionat de Superlliga. Les santcugatenques, amb cinc victòries i sis derrotes, han donat guerra en gairebé tots els partits i han mostrat una progressió a l'alça esperançadora. Ara ja no són aquell equip fràgil dels inicis de la temporada passada, i tot i la seva joventut, algunes jugadores han fet un pas endavant i han tret el seu millor joc, sempre amb marge de millora.

Per aquesta segona volta l'objectiu és repetir els bons números de la primera, i perquè no, millorar-los, amb el play-off pel títol com un objectiu no tan llunyà com es podia preveure a principi de temporada. Si han estat a punt d'entrar a la Copa de la Reina, perquè no ho poden fer en el play-off? Si més no, el repte és il·lusionant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.