Sara Julián, Aina Berbel, Sílvia Araco i Rafa Ruiz, presents a l'All Star de la Superlliga femenina de voleibol


  • Comparteix:

Sara Julián i Aina Berbel representaran Sant Cugat a l'All Star / Font: RFEVB

Sara Julián i Aina Berbel representaran Sant Cugat a l'All Star / Font: RFEVB

El Club Voleibol Sant Cugat estarà representat a l'All Star 2017 de Superlliga Femenina de voleibol per tres jugadores, Sara Julián, Sílvia Araco i Aina Berbel, i l'entrenador, Rafa Ruiz, en un matx que es disputarà dijous que ve a Guadalajara. Els membres de l'equip santcugatenc formaran part de l'Equip Verd i es veuran les cares amb l'Equip Morat, que de la seva banda tindrà una santcugatenca a les seves files: Raquel Brun, que milita a les files del Barça.

La cita pretén reunir les millors jugadores de la competició, un partit en què l'any passat van participar Carla Moreira, que en aquesta edició no ha estat cridada a ser-hi tot i haver rendit a un gran nivell i segueixen sent dos dels clars referents de les santcugatenques. Pel que fa el cos tècnic, Rafa Ruiz serà l'encarregat de dirigir l'equip Verd juntament amb Bep Llorens, de l'Avarca Menorca.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.