El Volei Sant Cugat afronta un quadrangular de prestigi dissabte i diumenge de la setmana que ve


  • Comparteix:

El CV Barcelona i el Volei Sant Cugat es veuran les cares al quadrangular abans de jugar a la Superlliga

El CV Barcelona i el Volei Sant Cugat es veuran les cares al quadrangular abans de jugar a la Superlliga

El Club Voleibol Sant Cugat afronta un quadrangular de prestigi davant el CV Barcelona i el Menorca, de Superlliga, i el San Lorenzo d'Almagro, campió argentí, entre dissabte i diumenge de la setmana que ve. Aquest serà l'últim test abans de l'inici de la Superlliga davant el Barça al pavelló de Valldoreix, previst per al 7 d'octubre.

El Club Voleibol Sant Cugat tindrà una prova molt exigent i d'alt nivell amb un quadrangular amistós contra tres rivals de molta entitat. El Menorca serà el primer rival al toneig i també es veuran les cares a la Superlliga. El partit serà una bona manera de conèixer en quin estat es troben els dos equips. El matx es jugarà dissabte de la setmana que ve a les sis de la tarda al Pav 3 de la Rambla del Celler.

El segon matx arribarà diumenge de la setmana que ve a les deu del matí a la pista del Barça. Els dos conjunts s'enfrontaran 13 dies abans del primer duel a la Superlliga.

El darrer partit serà dimarts 26 de setembre davant el San Lorenzo d'Almagro argentí a les vuit del vespre a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.