El DSV-Voleibol Sant Cugat visita Tenerife aquest dissabte amb ganes de donar guerra


  • Comparteix:

Imatge del partit de dimarts contra el Naturhouse Ciudad de Logroño / Foto : RFEVB

Imatge del partit de dimarts contra el Naturhouse Ciudad de Logroño / Foto : RFEVB

El DSV-Voleibol Sant Cugat visita aquest dissabte a les sis de la tarda la pista del segon classificat de Superlliga femenina, l'Haris Tenerife. Les santcugatenques, que van perdre el darrer partit (0-3) dimarts passat contra el Naturhouse Ciudad de Logroño, tenen davant un nou os dur de rosegar que només ha perdut un partit en el que va de temporada.

Si el desplaçament del cap de setmana passat a Extremadura era complicat per la pressió ambiental que generen els aficionats de l'Extremadura Arroyo, el d'aquesta setmana a més suma la dificultat del rival. Un Haris Tenerife que s'ha mostrat inexpugnable en la seva pista, on ho ha guanyat tot, i també fora d'ella, amb l'única derrota en la visita al líder, el Ciudad de Logroño. Un conjunt molt complicat, però davant el qual les santcugatenques esperen donar guerra i perquè no, intentar sumar, com explica el seu tècnic, Rafa Ruiz.

Rafa Ruiz

Anirem a buscar bones sensacions i a ser positives, crèixer i millorar. I no perdre la cara al partit a més d'intentar sumar.


Amb la victòria davant l'Extremadura Arroyo les de Rafa Ruiz s'han tret la pressió de veure zero punts a la classificació i, tot i estar empatades amb les extremenyes a dos punts, ja no són cueres i psicològicament s'han reforçat. Tot i venir de perdre dimarts a casa contra el conjunt de la Rioja, les santcugatenques visiten Tenerife plenes de moral i amb ganes de donar guerra davant l'equip insular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.