El Voleibol SC cerca patrocinadors per compensar l'increment de despeses i la baixada de l'aportació de DSV


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat té previst un dèficit de 2.800 euros per aquesta temporada, que compensarà amb els 2.100 euros de superàvit de la temporada l'anterior i la recerca de nous patrocinis, segons les dades presentades a l'Assemblea General del club d'aquest dimecres. La baixada de l'aportació del principal patrocinador, DSV, així com l'increment de les despeses per jugar a Superlliga han provocat aquesta situació de dèficit.

La pujada de les taxes per les llicències i els arbitratges a Superlliga fa que aquesta temporada pugin les despeses en el club, així com l'arribada d'algunes jugadores de fora amb perfil semiprofessional. També ha contribuït la baixada l'esponsorització de DSV, tal com explica el president del DSV-Club Voleibol Sant Cugat, Lluís Moreno.

Lluís Moreno

El contratemps que hem tingut és que l'esponsorització, tot i que és important, ha baixat respecte l'any passat. Mantenim el conveni i la bona sintonia amb DSV i esperem que sigui de molt llarga durada.


Moreno també s'ha referit a la voluntat dels socis del club de participar en la recerca de nous patrocinadors que ajudin a pal·liar aquest augment de les despeses.

Lluís Moreno

Això va generar un debat positiu entre els socis per saber que podien fer a la recerca de patrocinis.


Durant l'Assemblea General també s'ha presentat la memòria esportiva de la temporada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.