El Volei Sant Cugat renova el patrocini amb DSV per una temporada


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat ha renovat l'acord amb DSV / Font: Volei Sant Cugat

El Volei Sant Cugat ha renovat l'acord amb DSV / Font: Volei Sant Cugat

El Club Voleibol Sant Cugat i l'empresa DSV han acordat renovar l'acord de patrocini per a la temporada que ve, en què el primer equip de l'entitat vermell-i-negra competirà a la màxima categoria estatal, la Superlliga femenina. El vincle aportarà un major pressupost per a les despeses del sènior A, però l'entitat recorda que el pilar del seu desenvolupament segueixen sent els equips de la base.

Després de setmanes de converses, totes dues parts han formalitzat el que era una voluntat ja anunciada: que el vincle es mantingués per aquest curs. L'acord, segons el president del club, Lluís Moreno, no tant sols allarga per segona temporada la relació sinó que consolida a nivell intern aquesta aposta. El màxim mandatari assegura que l'entitat no gastarà més del que té però reconeix que el primer equip disposarà de més pressupost.

Lluís Moreno

Podem assignar més pressupost al primer equip, però no tirarem la casa per la finestra. La nostra intenció és afavorir la base, és la nostra filosofia.


Moreno ha recordat que la dotació de patrocini no és fixa, sino que s'anirà pactant en funció de les necessitats de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.