El juvenil del Volei Sant Cugat afronta l'Estatal amb optimisme després del bon paper a la Superlliga


  • Comparteix:

L'equip juvenil del Volei Sant Cugat arriba amb optimisme al Campionat d'Espanya

L'equip juvenil del Volei Sant Cugat arriba amb optimisme al Campionat d'Espanya

El juvenil del DSV-Club Voleibol Sant Cugat disputa entre avui i diumenge el Campionat d'Espanya a Alcobendas amb la intenció d'estar entre els millors equips estatals. Les santcugatenques arriben a la cita després de guanyar el Campionat de Catalunya i el subcampionat de la Superlliga júnior.

El juvenil del DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha quedat enquadrat en el grup B del Campionat d'Espanya amb l'Almeria, l'Almendralejo i el Xàtiva. Les santcugatenques han de quedar entre els dos primers per accedir a la fase final. L'equip suma una temporada brillant en què ha guanyat el tercer Campionat de Catalunya juvenil consecutiu i també ha finalitzat en segona posició a la Superlliga júnior.

Les rivals de les santcugatenques a la primera fase destaquen pel seu potencial. L'Almeria, amb integrants de la selecció espanyola a les seves files, és el rival a superar. L'equip de Lluc Forn vol quedar primer grup i d'aquesta manera evitar l'Alcobenas, amfitrió i principal favorit al triomf.

El director esportiu del club santcugatenc, Toni Alemany, creu que s'ha d'anar a poc a poc i centrar-se en la fase prèvia.

Toni Alemany

Arribar a la final de la Superlliga júnior va ser molt dur. Primer cal pensar a superar la primera fase.


L'equip vermell-i-negre té cinc jugadores que militen en el primer equip que ha aconseguit l'ascens a Superlliga. Aina Berbel, Clàudia Llauradó, Laura Brun, Aitana Garcia i Maria Garcia són les jugadores que han compaginat els dos equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.