El Volei Sant Cugat es conjura amb la ciutat i la història per ascendir a Superlliga


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat, a un pas de la glòria / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat, a un pas de la glòria / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat té aquest dissabte a les sis de la tarda l'última oportunitat aquesta temporada d'ascendir a Superlliga femenina. Les santcugatenques reben el Club Voleibol Torrelavega en un matx en què han de vèncer per 3 a 0 o 3 a 1 per pujar sense deprendre d'altres resultats. Si venç 3 a 2 o fins i tot si perd per 2 a 3 encara tindran possibilitats, sempre que el Guadalajara punxi a la pista del Cuesta Piedra de Santa Cruz de Tenerife.

Conscient de la importància de la cita, el club ha fet una crida a la ciutat per omplir el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, una petició que han recollit clubs, entitats i fins i tot la Federació Catalana. Així, s'espera que l'ambient sigui dels que fa història a les instal·lacions del club vermell-i-negre, una realitat que pot ajuda les de Rafa Ruiz a assolir un resultat pel qual té tots els condicionants a favor.

El complicat estat físic amb el qual arriba el rival, reconegut pel seu tècnic, Alex Río, i les immenses ganes de les locals d'aprofitar la tercera oportunitat d'ascendir, després de no haver-ho fet contra el Guadalajara i contra el Cuesta Piedra, fa presagiar un triomf assequible de les de Sant Cugat. Una pressió que pot ser contraproduent per a les joves jugadores de Ruiz, tot i que el tècnic assegura que partits com aquest són el que tothom vol jugar.

Rafa Ruiz

Tots els esportistes desitgen que arribin aquestat moments. És un partit que pot ser històric per a nosaltres. Pot ser una pressió afegida, però el pavelló serà un punt a favor.


Una de les claus del partit passa, segons Ruiz, perquè el Volei Sant Cugat controli uns nervis que fins ara no ha sabut gestionar. En aquest sentit, el fet de tenir el suport de l'afició i de la posició del Torrelavega a la classificació, cuer amb només tres punts, ha d'aportar solidesa a les locals. A més, les càntabres van saber ja des de l'inici de la fase d'ascens que no podrien pujar per problemes financers. Per tot plegat, com diu el seu tècnic, Alex Río, fa setmanes que el to del treball és més baix.

Alex Río

Les jugadores tampoc han estat molt mentalitzades perquè sabíem que no teníem opcions econòmiques. Aquestes últimes jornades estem fent uns entrenaments menys intensos.


Els càlculs

El Volei Sant Cugat ascendirà sí o sí si venç 3 a 0 o 3 a 1. Si guanya 3 a 2 encara tindrà opcions de pujar: haurà d'esperar que Guadalajara perdi el seu partit contra el Cuesta Piedra, que es juga a terres castellanes. Les santcugatenques, fins i tot, tindrien opcions en cas de perdre per 2 a 3. Si les de Sant Cugat sumessin un punt després d'aquesta derrota pujarien sempre que el Guadalajara perdés per 1 a 3 o 0 a 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.