El DSV-Voleibol Sant Cugat suma la tretzena victòria i ja pensa en el play off


  • Comparteix:

El DSV-Voleibol Sant Cugat tanca la lliga regular amb la 13a victòria consecutiva i encara el play off d'ascens a Superlliga amb optimisme. Les santcugatenques han superat (3-0) un fluix Voleibol Madrid Chamberí i es veuran les cares amb Cuesta Piedra Santa Cruz, CV Torrelavega i Motorsan Guadalajara, els mateixos equips que a la Copa la Princesa.

Bon partit de les santcugatenques que han tingut en Laura Brun la màxima anotadora amb 14 punts. En el primer set, les madrilenyes han donat la cara i han aconseguit 22 punts, tot i acabar guanyant aquesta mànega les locals. En el segon i tercer, el Voleibol Sant Cugat ha estat el clar dominador per guanyar (25-20 i 25-15) i tancar el partit en poc més d'una hora.

El tècnic del DSV-Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca l'espectacular ratxa de victòries del seu equip i la gran motivació amb la qual arriben al play off.

Rafa Ruiz

Acumulem 13 victòries consecutives, fem rotacions i no es nota i arribem amb molta moral al play off.


Les santcugatenques s'estrenen a casa al play off i reben el Motorsan Guadalajara la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.