El DSV-Volei Sant Cugat vol fer pagar els plats trencats al Torrejón


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat es nega a deixar escapar més punts / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat es nega a deixar escapar més punts / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat vol recuperar-se després de la derrota contra el Voley Ciutat Cide, un dels candidats a l'ascens. Aquest dissabte, a dos quarts de cinc de la tarda, rep a casa un Torrejón que arrossega tres jornades consecutives sense sumar cap punt. El partit correspon a la sisena jornada del grup B de Superlliga Femenina 2.

Les santcugatenques no van poder tombar el Voley Ciutat Cide a domicili. Tot i així, porten un balanç de tres victòries i dues derrotes, balanç que les situa a la quarta posició, a tres punts del líder. Per recuperar-se de l'ensopegada en el partit d'aquesta jornada, les de Sant Cugat han de recuperar la intensitat i mantenir-la fins que l'àrbitre xiuli el final per evitar desenllaços en contra dels seus interessos.

El RED Pisos Torrejón està a la zona baixa de la taula. No parteix amb el títol de favorit tenint en compte que només ha pogut guanyar un dels cinc enfrontaments disputats i la resta els ha perdut de tres i dos sets. A priori, les vermell-i-negres tenen el vent a favor per sortir victorioses del matx però han de tenir en compte que les visitants tenen un joc potent, que tenen una plantilla amb jugadores fortes físicament i que posen moltes dificultats als seus rivals ja que despleguen un joc molt defensiu.

L'enternador santcugatenc, Rafael Ruiz, té clar els dos aspectes que el seu conjunt ha de polir per intentar guanyar el Torrejón.

Rafa Ruiz

Aconseguir matenir una concentració més estable durant tot el partit. Hem de millorar en aspectes individuals. Són petites coses sobretot a nivell anímic.


El DSV-Club Voleibol Sant Cugat perdrà Clàudia Llauradó, que té un esquinç que li impedirà disputar el matx d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.