El Volei Sant Cugat s'estrena a la promoció amb una ajustada derrota


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Voleibol Sant Cugat cau en el tie break (3-2) contra el Voley Playa Madrid a la primera jornada de la fase d'ascens a Superlliga. El matx entre madrilenyes i santcugatenques ha estat molt igualat en tot moment i al final s'ha decantat per al conjunt local en un final de partit molt ajustat, en el qual les santcugatenques acaben sumant un punt.

Excepte el segon set, que ha caigut de banda santcugatenca (16-25), la resta de sets s'han decidit per una diferència mínima, mostra de la gran igualtat entre tots dos conjunts durant tot el partit. Les madrilenyes s'han imposat en el primer i el tercer, mentre que les santcugatenques han fet el mateix en el segon i el quart. En el darrer set, el del desempat, la igualtat ha continuat però finalment l'equip local ha aconseguit la victòria (15-13) i sumar dos punts.

Les santcugatenques es queden amb un, terceres en una classificació comandada pel Tenerife que ha guanyat clarament (3-0) el Torrelavega, que és cuer i proper rival de les de Rafa Ruiz, com comenta la jugadora Sara Julián.

Sara Julian

El partit contra el Torrelevega decidirà si continuem amb possibilitats de ser primeres o segones o perdem el tren de l'ascens.


El matx contra el Torrelavega serà dissabte a les sis de la tarda al Pavelló Municipal de La Habana Vieja a Torrelavega.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.