Els supera el cuer


  • Comparteix:

La UESC s'ha vist superada pel Sallent

La UESC s'ha vist superada pel Sallent

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de tennis taula es veu superada pel cuer de la classificació (4-2). Els santcugatens sumen la sisena derrota de la temporada a Sallent i es compliquen la classificació davant d'un rival directe. El palista Josep Antón ha sumat els dos únics punts dels vermell-i-negres en la inesperada derrota.

La UESC de tennis taula torna de Sallent amb la cua entre les cames. Els palistes Enric Bosch i Pau Mellado han estat incapaços de guanyar cap dels dos partits que han disputat i només el capità ha aconseguit les insuficients victòries. La UESC ha mantingut la igualtat, tot i anar sempre per darrere fins els 2 a 2. En les dues últimes partides, el Sallent que fins el moment només havia guanyat un partit a la temporada ha estat superior als vermell-i-negres.

El palista santcugatenc Enric Bosch lamenta la derrota, però és optimista amb el futur.

Enric Bosch

És un rival directe i hem perdut el goal average però altres anys hem solucionat coses pitjors.




La propera setmana la UESC rep el Sa Pobla també rival directe a la part baixa de la taula. A l'anada els santcugatencs van superar els balears per 1 a 5.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.