Amb opcions de permanència


  • Comparteix:

La permanència està difícil però no impossible

La permanència està difícil però no impossible

La UESC de tennis taula afronta dissabte contra l'Amics de Terrassa, un partit vital per apropar-se a la permanència. Els santcugatencs, després de la victòria de la jornada passada per 4 a 2 davant el Vilanova i la Geltrú, se situen a només dos punts de la salvació.

La setmana passada tenien la permanència molt difícil, a 4 punts i sense dependre d'ells mateixos. Ara, després de la victòria contra el Vilanova, continuen sense dependre d'ells mateixos, però la salvació està a només dos punts.

Aquest cap de setmana una nova final. En aquest cas visiten l'Amics de Terrassa, un rival que, com comenta el jugador de la UESC Josep Antón, es troba en una situació molt similar als santcugatencs.

Josep Antón

És un equip molt similar al nostre. El seu jugador més destacat està lesionat.


Al partit d'anada, els egarencs van derrotar els santcugatencs per la mínima. Dissabte a partir de les cinc de la tarda (17:00h), la UESC té una oportunitat d'or per apropar-se una mica més a la salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.