Situació molt delicada


  • Comparteix:

El sènior de tennis taula de la UESC disputa dissabte un partit vital contra el Vilanova, tercer classificat de la Primera Nacional. Una derrota obligaria els santcugatencs a haver de guanyar els enfrontaments que resten i esperar els resultats dels rivals directes.

4 victòries i 10 derrotes situen l'equip cuer amb 8 punts. Ara mateix, la permanència està a 4 punts quan queden 4 jornades perquè els santcugatencs finalitzin la competició. Matemàticament encara és possible, però la UESC ha de guanyar tots els enfrontaments per assegurar-se repetir a la categoria la temporada vinent. Amb el futur en l'aire, l'equip rep el Vilanova, un equip que sí ha fet els deures i lluita per la plata. El jugador santcugatenc Josep Antón creu que les opcions són complicades però, si juguen com a la primera volta, tot és possible.

Josep Antón

No és un equip inguanyable, de fet una de les nostres victòries va ser contra ells, però és l'equip més difícil dels partits que ens queden.


De moment, el Mataró és l'equip fronterer amb la permanència. Els del Maresme tenen un partit complicat contra el Barcino, quart classificat i un rival perfecte perquè es compleixen les aspiracions santcugatenques.

UESC i Vilanova s'enfronten dissabte, a les sis de la tarda (18.00h) a la Zona Esportiva de la Rambla del Celler.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.