Últims


  • Comparteix:

Partit del conjunt que entrena Enric Bosch

Partit del conjunt que entrena Enric Bosch

La UESC de tennis taula és cuer de la Primera Nacional després de perdre contra el líder, el Borges General d'Olis, per 4 a 1. Els santcugatencs descansen ara tres jornades abans del proper partit contra el Vilanova.

Tal com va passar amb el Barcino, el partit el va decidir el jugador xinès de l'equip rival amb dos dels punts del seu equip i sent determinant també ens els dobles. A falta de quatre jornades pel final de la competició, els santcugatencs han de guanyar tots els enfrontaments si volen assegurar la permanència. Escoltem el palista de la UESC Josep Antón.

Josep Antón

Si es guanyen els quatre partits que queden aconseguirem la permanència. No hi ha cap partit que no sigui guanyable.


Contra el Borges, els santcugatencs tenien totes les esperances posades en els enfrontaments contra els jugadors nacionals, però van perdre un dels partits i aquesta va ser la clau de la derrota. Una derrota que els deixa en una complicada situació per la permanència, empatats a punts amb el Ripollet.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.