A trencar amb la 'història'


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula torna a la feina aquest dissabte visitant el CP Igualada a la desena jornada de la Primera Nacional. Els santcugatencs són conscients de la dificultat del matx, però volen trencar la ratxa d'enfrontaments perduts anteriorment contra el rival.

L'Igualada ocupa la tercera posició provisional. Per la seva banda, la UESC va acabar l'any com a cinquè classificat amb quatre victòries i cinc derrotes, i és a només dos punts del rival. Els santcugatencs saben que les opcions de victòria passen per puntuar sobre el segon jugador de l'Igualada, ja que esperen guanyar al tercer, i saben que és molt complicat guanyar al primer palista rival. El santcugatenc Enric Bosch valora la dificultat del matx.


Enric Bosch

És un partit que sabem que serà complicat. Històricament el rival se'ns està donant malament.



Després d'una primera volta acceptable, els santcugatencs esperen la primera victòria de 2009 per anar sumant punts de cara a l'objectiu final: la permanència.

Aquest dissabte, a les cinc de la tarda (17h), CP Igualada - UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.