La UESC, a mantenir els equips de nacional


  • Comparteix:

Els equips de tennis taula de la UESC comencen oficialment la pretemporada. Mantenir els equips de nacional i pujar el segona provincial són els principals reptes de la secció per aquesta nova campanya.

Aquest curs la secció tindrà 5 equips sèniors en diferents categories. El primer i el segon equip jugaran a nacional, primera i segona respectivament, mentre que els altres tres ho faran a divisió d'honor catalana i segona i tercera provincial.
Enric Bosch, coordinador i jugador del primer equip, explica els objectius per a cadascún dels equips.

Enric Bosch

L'objectiu dels nacional és mantenir-se, com els últims anys.


El primer equip, que s'ha consolidat a la categoria després d'uns sis anys a la primera nacional, manté la tripleta titular amb Josep Antón, Xavi Panareda i Enric Bosch, tot i que mira d'incorporar algún jugador més. La lliga per aquest equip començarà el 4 d'octubre a casa davant el CN Mataró i acabarà també a Sant Cugat enfront el Sa Poble. La UESC ha quedat inclòs en el grup 4 i només coincideix amb dos equips de la temporada passada, Borges i Igualada. La resta són nous tot i que els coneixen. Enric Bosch assegura que és un grup assequible.

Enrich Bosch

El grup és bastant diferent, potser una mica més assequible i crec que tenim opcions d'anar a la fase d'ascens.


Ahir van començar els entrenaments tot i que alguns jugadors competeixen, uns de forma oficial i d'altres no, a mida que s'han incorporat de les seves vacances. Aquestes competicions els permeten fer la preparació de temporada mentre esperen l'inici de la lliga.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.