Acaben quarts


  • Comparteix:

El primer equip de la UESC de tennis taula finalitza quart a la Primera Nacional. Els santcugatencs assoleixen la seva millor classificació a la categoria. El conjunt entrenat per Josep Anton suma un balanç molt regular amb 8 victòries i 8 derrotes.

La UESC volia tancar la temporada amb triomf, però no ha pogut ser. Els santcugatencs s'enfrontaven al campió del grup, el Gasteiz, i l'objectiu era gairebè utòpic. Tot i que els vermell-i-negres van arribar a sumar l'empat a 2, en els dos darrers emparellaments l'equilibri es va trencar a favor dels visitants. El 2 a 4 al marcador feia que els locals sumessin la vuitena derrota de la temporada. Tot i això el conjunt de Josep Anton tanca campanya amb una destacada quarta posició, a dos punts de l'Igualada, a sis del Sant Sebastià, i a dotze del campió, el Gasteiz basc.
Escoltem el jugador de la UESC, Enric Bosch.

Enric Bosch

L'objectiu, a principi de temporada, era mirar d'estar a les posicions d'ascens, però un mal inici ens va obligar al conviar el nostre plantejament



Els santcugatencs han assolit amb escreix el seu objectiu de la permanència amb aquesta quarta plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.